Як виглядати стильно без додаткових витрат: 9 порад від Maritel'

Одяг став не лише способом вираження себе, але й важливою частиною нашого щоденного життя. Проте, бути стильним не означає витрачати багато грошей на дорогий одяг.  Maritel ділиться порадами, як модно одягатися та при цьому уникнути великих витрат, відповідально та розсудливо ставитись до речей. 

1. Інвестуйте в універсальні речі

Сформуйте власний гардероб із базових речей. Обирайте універсальні моделі, які підходять до багатьох образів, наприклад, класичні джинси, біла сорочка або чорний піджак. 

2. Обирайте базові кольори

Базові кольори, такі як чорний, білий, сірий, пастельні кольори та нейтральні відтінки, легше поєднуються між собою та дозволяють створювати різноманітні образи. 

3. Комбінування

Навчіться комбінувати речі між собою, створюючи різні образи. Навіть простий образ може виглядати стильно, якщо правильно підібрати аксесуари, взуття та вдалий верхній одяг. 

4. Використовуйте аксесуари

Як виглядати дорого? Аксесуари – це ключ до вишуканих образів. Вони допоможуть освіжити та підкреслити навіть найпростіший образ. Наприклад, одягнути просту сорочку разом зі стильними сережками чи платком, або ж базову водолазку з класичними штанами та яскравою сумкою. 

5. Звертайте увагу на якість

Якість одягу грає важливу роль у вашому образі. Вибирайте одяг з натуральних матеріалів, які прослужать вам довгий час. Якісний одяг завжди виглядає дорого.

6. Мінімалізм

Як гарно одягнутися, якщо у гардеробі мало речей? Мінімалістичний стиль завжди в моді. Обирайте прості класичні речі, доповнюйте їх одиничними аксесуарами. Проте, не переобтяжуйте образ кількома деталями, буде достатньо лише яскравого акценту. 

7. Експериментуйте зі стилями

Не бійтеся експериментувати зі стилями. Поєднуйте класичний одяг зі спортивними елементами або ексцентричними аксесуарами. Експерименти допоможуть вам знайти свій оригінальний та неповторний стиль.

Читайте також: Як знайти свій стиль одягу? Поради від Стилістів Maritel’

8. Доглядайте за одягом

Дбайте про свій гардероб. Ретельний догляд за одягом продовжить його термін служби та збереже стильний вигляд улюбленої футболки. Вивчіть правила прання та зберігання для кожного типу тканини. Светри та шерстяний одяг очистіть від ковтунців. 

9. Вторинна переробка

Не викидайте речі, які трохи втратили свій первинний вигляд. Замість цього, навчіться виправляти або модернізувати їх. Змініть ґудзики, додайте декор або зробіть розрізи – невеликі зміни можуть перетворити звичайний одяг у щось особливе.
Коли речі зносились та протерлись до дірок, використайте для вторинної переробки. З старого одягу можна зробити нові речі або аксесуари. Дайте нове життя вживаним речам.

Сподіваємось, ці поради допоможуть переосмислити ціну та цінність речей та допоможуть одягатися стильно, не навантажуючи бюджет. Пам'ятайте, що стиль - це про вираження вашої особистості через одяг, і вам не обов'язково витрачати багато грошей, щоб виглядати чудово! Будьте стильними та впевненими в собі!

 

 

Дата публікації: 17.05.2023
Поділитися у соц. мережах:
Рекомендовані товари
Переглянути ще