Як Створити Базовий Літній Гардероб З Нуля: Ідеальна Капсула На Літо 2023

Шафа для одягу мала, але немає що одягнути. Це відомий жарт, але доля правди в ньому є. У багатьох жінок є така проблема:  багато речей, але коли справа доходить до створення образів, вони або погано поєднується або зовсім не підходять. 

Вирішити цю проблему допоможе грамотно складений базовий літній гардероб. Це певна кількість одягу, взуття, аксесуарів, які є універсальними, приховують недоліки фігури та поєднуються між собою. Адже не так важливо, скільки у вас речей, а скільки ефектних комплектів ви можете з ними створити.

Як підібрати стильний одяг на літо – Секрети Стилістів

  1. Не дивіться розмір на бірці, дивіться щоб речі не сковували.
    Якщо, наприклад, ви одягнете вільного крою льняну сорочку, однотонного кольору, і доповните штанами, із костюму жатка колекції Марітель, однозначно виглядатимете стильно, і дорого.
  2. Більше світлих відтінків. Восени і взимку багато жінок віддають перевагу чорним, темно-синім і сірим кольорам. Можна дозволити собі урізноманітнити базовий гардероб на літо світлим одягом: кремовий, молочний, ванільний, колір слонової кістки, перлів – цей список можна продовжувати. У спеку світлих одяг не так парить, тому ви не тільки гарно будете виглядати, а й не будете відчувати дискомфорту. Світлі речі додають образам легкості і невимушеності. 
  3. Натуральні тканини. Бавовна, льон, шовк, шифон, сатин – справжні фаворити літнього гардеробу. Вони мають високу повітропроникність, добре вбирають вологу.  Шовкові блузи, сорочки і костюми з льону, плаття з прошви – вдала інвестиція у базовий жіночий гардероб на літо, адже натуральність і комфорт  не втрачають актуальності ніколи.
  4. Зручність. Обираючи речі для літа, зверніть увагу на крій: пережити спеку у місті у платті вільного крою набагато легше, ніж в обтягуючому костюмі зі штучних матеріалів. 
  5. Яскраві акценти. Взуття, сумки, прикраси, аксесуари «розбавлять» базові образи, додадуть їм родзинки та нагадають, що літо – найяскравіша і найпрекрасніша пора року!
  6. Баланс об’ємів. Не забувайте правильно балансувати об’єм. Допоможе просте правило: об’ємний верх, вузький низ. І навпаки.

Модна Капсула на Літо 2023:

Літня модна капсула від Maritel' – запорука спокійних ранків. Вам не потрібно міркувати, що одягнути, чи підійде взуття. Вона передбачає від 2 до 20 речей, які поєднуються за кольором, стилем. У літньому гардеробі 2023 домінують світлі тони і натуральні матеріали.

Повсякденний літній костюм

Зручні літні костюми – must have літнього гардеробу. На щодень варто обрати комфортні моделі із трикотажного полотна або зі стрейчових тканин. Фасони можуть бути дуже різні, все залежить від ваших смаків та типу фігури.

Костюми з шортами – базові речі, які можна купити в Maritel', – універсальні, підійдуть для подорожей, прогулянок по місту, активного відпочинку. Не менш стильно виглядають костюми зі спідницею. А трендові брючні костюми, які складаються із штанів вільного крою та сорочки з довгим рукавом, відмінно доповнить літню капсулу.

Легеньке літнє плаття

Для спекотної погоди обирайте плаття з натуральних матеріалів – бавовна, льон, шифон, ситець, прошва. У такому одязі шкіра буде дихати, і ви будете почуватися комфортно цілий день. Довга сукня з прошви білого чи ніжного лавандового кольору від Maritel', виглядає дуже елегантно і жіночно. Крім того, в каталозі Maritel є стильні плаття для офісу (якщо там немає суворого дрес-коду), для прогулянок чи урочистих подій. Легка сукня з шифону в квітковий принт, який не втрачає актуальності і цього сезону, дозволить створити витончені образи для літніх днів.

Не забувайте про модні тенденції цього сезону. Щоб образ виглядав актуально, додайте сукні, що мають приспущену лінію плеча, багатошарові спідниці з шифону та одяг з мереживними вставками. На піку популярності – хвилясті волани, принти у смужку і клітинку.

Лляний сарафан

Легкий сарафан з льону – чудова річ для літа. Натуральна тканина не викликає алергії, приємна до тіла, забезпечує зручність і комфорт навіть у спекотний день. З сарафаном можна створити багато модних образів на різні випадки життя. 

Блакитний сарафан з льону на гудзиках від Maritel' можна одягати на прогулянку, у подорож чи на роботу. Доповніть образ зручним взуттям і модними аксесуарами, і ви будете почуватися королевою!

Стильна джинсова спідниця

Любите стильні і жіночні образи? Додайте у базовий гардероб модну спідницю з деміну.  У моду повернулися  екстравагантні і сміливі моделі, які можна носити куди завгодно. Та найголовніше – вони чудово поєднуються з різними елементами гардеробу,  тому це просто знахідка для теплої пору року. Сорочки, блузки, топи, майки – верх може бути будь-який, а ви будете завжди виглядати неперевершено. 

Зверніть увагу на джинсові спідниці з клаптикового деніму різних відтінків, довгі моделі з гудзиками. Такі спідниці витягують силует, додають стрункості. Особливо ефектно виглядають моделі, що спадають майже до кісточки і мають високий розріз. Але найкраще вони підходять для дівчат високого зросту. 

В інтернет-магазині Maritel' ви можете замовити довгу блакитну джинсову спідницю з розрізом.   Вона зробить ваші літні образи цікавішими і оригінальнішими.

Трендовий Топ

Хочете, щоб ваш образ став ще яскравішим та зухвалішим? Допоможе досягти цього ефекту стильний топ – базовий одяг на літо. Обирайте моделі, які личать вашій фігурі: на бретельках чи з відкритими плечима, укорочені моделі в різних відтінках. Базововий чорний під вечірній образ чи ніжний бежевий для денного образу, а сміливі модниці обирають червоний – в ньому ви точно не залишетесь непоміченою!

Базова Футболка

Базова біла футболка – незамінний одяг на кожен день. Віддавайте перевагу моделям у стилі оверсайз з високоякісної натуральної тканини. Не варто купувати завужені у талії футболки, з дуже тонкого матеріалу. Вони виглядають дешево і втрачають форму дуже швидко. 

Але однієї футболки точно недостатньо у гардеробі. Доповнити гардероб на літо також варто бежевою, чорною та червоною моделями. Базові футболки залишать образ простим та водночас стильним.

Класичні Бермуди

Влітку 2023 року шорти-бермуди є трендом сезону, без перебільшень. Правильно підібрана модель підійде і для офісу, і для стилю casual.  А під  час відпочинку вони просто незамінні. Адже за рахунок вільного крою можна легко пересуватися, вони не сковують рухів, не парять. 

В онлайн-каталозі Maritel' представлено шорти з натуральної тканини чорного, білого та бежевого кольорів, які чудово доповнять літній гардероб. Завдяки вільному фасону та завишеній талії вони дозволять створити ефектні літні образи на кожен день.

Брюки Карго

Цього літа брюки карго є гарячим трендом, тому без них важко уявити  гардероб модниці. Без сумніву, вони складуть гідну конкуренцію звичним джинсам. Це дуже універсальний і практичний модний одяг на літо, який відмінно поєднується з різним верхом і взуттям. 

Штани карго з фіксаторами хакі бренду Maritel' відмінно доповнять літню капсулу. А завдяки  стриманому кольору ви зможете поєднати їх з багатьма іншими елементами гардеробу. Особливо ефектно виглядають такі штани у поєднанні з кроп-топами, короткими светрами, сорочками оверсайз.

Літня Колекція '2023 Від Бренду Maritel'

Літня колекція 2023 Maritel' – це зручність та елегантність.  Жіночні сукні, стильні футболки і шорти, брючні костюми-двійки,  сарафани, спідниці,  брюки – асортимент модного одягу приємно вразить. Та найголовніше – великий вибір матеріалів, моделей і фасонів дозволить дівчатам і жінкам різного віку скласти модну капсулу, де речі чудово поєднуються і доповнюють одна одну.  Немає значення, скільки тобі років та де ти працюєш, в Maritel' ти зможеш підібрати модний одяг і виглядати щодня просто приголомшливо!

Дата публікації: 15.08.2023
Поділитися у соц. мережах:
Рекомендовані товари
Переглянути ще